De Morgenster in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op basisschool De Morgenster in Spijkenisse krijgen deze alle ruimte om te groeien en bloeien. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling; in ons onderwijs staat het kind centraal. De Morgenster heeft moderne leermethodes met digitale hulpmiddelen en biedt een liefdevol en positief schoolklimaat. Waar de Bijbel opengaat, iedere schooldag!

De Morgenster is een basisschool waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen.
We zijn een basisschool met de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof.
Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs vanuit christelijke normen en waarden volgt. Onze leerkrachten leven en werken vanuit hun geloof in God. Onze kernwaarden? Liefde en vertrouwen!

Wat onze school bijzonder maakt? We hebben een sprankelende identiteit met oog voor de veranderende samenleving. Ons onderwijs is toekomstgericht, we willen iedere leerling voorbereiden op de maatschappij en proberen zijn of haar talenten tot ontwikkeling te brengen. Het schoolklimaat is warm, open en veilig, onze medewerkers zijn bevlogen en energiek. Omdat er vertrouwen heerst in de school, wordt er open gecommuniceerd en transparant gehandeld.

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind. Welkom!
Bel Clazien voor een afspraak of antwoord op je vragen (0181 621 207) of stuur een mail naar demorgenster@levwn.nl